utbildning grundläggande renings- och processteknik

Vi erbjuder utbildningar och tjänster inom biogas, avlopp och kretsloppVi mäter metanemissioner.
Vi mäter metanemissioner.

Utbildning grundläggande renings- och processteknik

Utbildningen grundläggande renings- och processteknik på avloppsreningsverk vänder sig till personer som är nya på reningsverk och som behöver få kunskap om reningsverkens tekniska uppbyggnad och deras processer. Utbildningen ger också övergripande förståelse för den lagstiftning som styr arbetet på ett avloppsreningsverk gällande tillstånd, villkor, provtagning och avsättning av slam.

22-23 maj 2024 i Norrköping och online – sista anmälningsdag 3 maj


Pris:
 8 700 kr

 

Logi: 1500 kr/natt för enkelrum

 

I priset ingår utbildningsmaterial, intyg. För deltagare på plats ingår även lunch och fika. Samtliga priser är exkl. moms.

Läs om utbildningens innehåll på länk nedan:

Utbildningen grundläggande renings- och processteknik på avloppsreningsverk.

utbildning grundläggande processteknik
utbildning grundläggande processteknik
Utbildning grundläggande renings & processteknik på avloppsreningsverk vänder sig till personer som är nya på reningsverk och som behöver få kunskap om reningsverkens tekniska uppbyggnad och deras processer. Utbildningen ger också övergripande förståelse för den lagstiftning som styr arbetet på ett avloppsreningsverk gällande tillstånd, villkor, provtagning och avsättning av slam.
12 – 13 september i Norrköping– sista anmälningsdag sista anmälningsdag 22 augusti
Utbildningen grundläggande renings- och processteknik på avloppsreningsverk vänder sig till personer som är nya på reningsverk och som behöver få kunskap om reningsverkens tekniska. grundläggande renings- och processteknik på avloppsreningsverk vänder sig till personer som är nya på reningsverk och som behöver få kunskap om reningsverkens tekniska uppbyggnad och deras processer. på avloppsreningsverk vänder sig till personer som är nya på reningsverk och som behöver få kunskap om reningsverkens tekniska uppbyggnad och deras processer.

Nitoves AB
+46 73 502 00 95
info@nitoves.se

Följ oss på
Facebook
Instagram

Org.nr 556757-1285
VAT: SE556757128501
Bankgiro: 310-99-31